The Madness!

Håller jag på att bli helt tokig?
Antagligen.

När Wilson kom ut med Steam 99s som skulle ge mycket mer spin så hoppade jag på i samma veva som jag skulle modernisera mitt spel, det var liksom passande. Däremot tyckte jag inte om den stora ramen och den lätta viktet.

Sagt och gjort så viktade jag upp dem till 358g styckena för att få till den klassiska känslan, vilket nu visade sig vara lite för tungt(otränad gubbe).

Jag började då kolla runt efter något att ersätta dem med, helst en klassisk stomme, men inte för tung, något som gynnar spin?

Lyckades på något sätt få nys om att Wilson håller på att utvecka en uppföljare till 99s, i klassisk stuk, det vill säga Blade 98s, men då med 18×16 strängmönster, vilket förmodligen inte äter upp senorna lika fort som föregående.

Det ryktas att dessa godsaker ska släppas 15 september, men vem vet…

I väntan på dessa, så får man ta det näst bästa… dock så äger jag ingen blade 98, så det fick bli min gamla trotjänare kblade tour 93 som får stå ut med misshandeln.

Sagt och gjort, så strängade jag upp racket, men skippade var 4:de cross, samt den sista, vilket resulterade i ett 18×15 mönster.

Återkommer med recension ifall mitt monster blev spelbart eller ej!

Leave a Reply