Förre storspelaren tror han hade slagit Djokovic

Novak Djokovic fortsätter att dominera tennisen på herrsidan, men det finns en som inte är speciellt imponerad. Den forne franske stjärnan, Yannick Noah, tror att han hade besegrat serben i tre raka set om man spelat med gamla racketar.

Den 25-årige serben började året med att vinna säsongens första Grand Slam-turnering, Australian Open. Han har sedan dess fortsatt att bevisa att han förmodligen är världens bästa tennisspelare för tillfället. Det visar även ATP:s världsranking som alltjämt har Novak Djokovic överst på listan. I dag skriver tennis nyheter runtom i världen om hur den före detta franske tennisstjärnan Yannick Noah kritiserar Djokovic. Han är inte alls imponerad av Djokovic eller någon annan av dagens största tennisstjärnor. Noah är helt övertygad att han hade slagit serben om de möts när fransmannen själv stod på toppen av sin karriär. Han är helt säkert på att han vunnit mot Djokovic med setsiffrorna 6-0, 6-0, 6-0 om de möts med gamla klassiska racketar som de använde på 53-åringens tid. Yannick Noah beskriver dagens tennis som en helt annat sport jämfört med den som spelades under hans era och att han inte gillar det han ser. Han fortsätter att beskriva saknaden av den där speciella känslan som kunde infinna sig kring en tennismatch när det begav sig.

Huruvida Novak Djokovic kommer svara på fransmannens uttalande återstår att se. 25-åringen har just nu andra bekymmer att tänka på. I helgens Davis Cup-möte mot USA skadade han sin fotled illa och odds på bet365 är låga på att serben kommer missa nästa veckas Mastersturnering på grus i Monte Carlo. De första tv-bilderna såg inte alls bra ut och Djokovic bröt själv ut i tårar under en intervju efter skadesituationen, men efter noggrannare undersökningar har hans läkare kunnat konstatera att det inte rör sig om någon allvarlig skada på varken ledbandet eller ledkapseln i foten.

Leave a Reply