Ett år äldre tennisgubbe

Japp, då var man ett år äldre, ett år visare?

Idag har varit en bra dag, först blev man överraskad på jobbet:

Lunchtid, går till Lidl med Tony och bestämmer sig på att man ska bjuda gubbarna på jobbet på lite fika, köper ut ett paket med havreflarn.. det bör ju duga?

30 minuter innan fikat ringer mobilen, “Hej, hallå. Jag ringer från Petite Four, och vi har en leverans till dig och vi står utanför.”
Snabbt kilar man ner till receptionen, och tar emot leveransen… EN TÅRTA!

Japp, då var det dags för fika, man bär iväg tårtan till fikahörnan, flocken samlas.
Jag vet inte varför men tårta har någon magisk inverkan på IT-företag… det är lite som att lämna ute apelsinskal, eller kanske någon vattenmelon på sommaren på landet… det tar 10 minuter, sedan kryllar det av myror… ÖVERALLT!

Så då öppnar man kartongen, och vad får man se? Jo tametusan, där stirrade man in i ett par ögon, även om de var skymda av ett par simglasögon, så kändes till bekanta… det var nämligen mina egna. TENNISGUBBETÅRTA! Tanten hade hittat den mest smickrande bilden på mig, och beställt en tårta med motiv.

Stående ovationer, och en födelsedagssång(med kanske lite för mycket basröster) så fick Gottis skära upp tårtan, jag klarade nämligen inte av att skymfa den vackra nunan som visade sig i tårtan!

Senare efter jobbet, så fick man den andra överraskningen i en present från tanten, jag ska få 2 lektioner hos en annan tennisgubbe, jag tror ni kanske känner igen honom.
Men för er som inte gör det, så tänkte dra ett litet citat från KLTK:

Simon Aspelin

Tog examen ifrån Pepperdine University 1998. Spelade 13 år som proffs, varav 11 år på ATP touren. 12 ATP titlar och ytterliggare 21 finaler. OS silver i Peking 2008 i par med Thomas Johansson. Vinst i US Open 2007 i par med Julian Knowle. Representant  för Sverige i 12 Davis Cup matcher, varav 6 vinster. Invald 2011 i ITA Men’s Collegiate Tennis Hall of Fame. Ser fram emot att arbeta med spelare på alla nivåer och har som mål att varje timme ska hålla högsta kvalité och intensitet.

Tack älskling, kunde inte fått en bättre present <3.

En middag på Scandic hotellet och 1500 fattigare, så sitter man här och filosoferar, livet är nog inte så tokigt som tennisgubbe ändå.

Och för er som undrar, så gör jag tillkännande, tennisgubben är nu 26 år!

3 thoughts on “Ett år äldre tennisgubbe

Leave a Reply